Esnaf Kefalet’ten ÇESOB’a hayırlı olsun ziyareti
banner110

Kargı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooparatifi Başkanı Mehmet Helvacı yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ÇESOB’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kargı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooparatifi Başkanı Mehmet Helvacı, beraberinde yönetim kurulu üyeleri Adem Bülbül ve Emin Kaplan ile birlikte ÇESOB Başkanlığına seçilen Recep Gür’ü makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu. Ziyarete Kargı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı ve aynı zamanda ÇESOB Yönetim Kurulu Üyesi Fevzi Bilgin’de eşlik etti.

Ziyarette ayrıca oda ve Kooparatif hakkında yapılan çalışmalar ile ilgili konular görüşüldü. ÇESOB Başkanı Recep Gür ziyaretlerinden dolayı Başkan Mehmet Helvacı ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.