Dolarını bozdurana 5 kg pirinç hediye
banner110

Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ÇESOB) Başkanı Recep Gür tarafından başlatılan ‘Dolarını bozdur, oyunu boz’ kampanyasına Kargı’da faaliyet gösteren Bilginler Bakliyat’tan tam destek geldi.

Bilgiler Bakliyat Sahibi aynı zamanda Kargı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı da olan Fevzi Bilgin, işyerine 250 Dolarını bozdurup döviz bozdurma fişini getirenlere 5 kg pirinç hediye ediyor.

İşyerinin camına astığı ilanla kampanyaya destek veren Fevzi Bilgin, ülkemizin zor durumdan geçtiğini ancak bu süreçten de alnımızın akıyla, yıkılmadan, birlik ve beraberlik içerisinde geçeceğimizi söyledi.

Bu arada Çorum Aşçı ve Lokantacılar Odası Başkanı Burhan Balcı da, aynı gün içerisinde bozdurduğu döviz bozdurma fişini Fevzi Bilgin’e teslim ederek, 5 kg pirinç hediyesini Bilgin’in elinden teslim aldı.

ÇESOB Başkanı Recep Gür ise Kargı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Fevzi Bilgin’e ‘Dolarını bozdur, oyunu boz’ kampanyasına verdiği destekten dolayı ayrıca teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.