Alapala, zor günlerinde Çorum halkının yanında
banner110

Kovid-19 salgını nedeniyle dünyada ve ülkemizde yaşanan zor süreçte tüm sektörlerden şirketlerin örnek tutumları ve sorumlu davranışları geleceğimize dair umut ışıklarını yanık tutmamıza neden oluyor.

Alapala Makina Çorum’da yaşayan ve karantina uygulaması nedeniyle evlerinden çıkamayan 65 yaş üstü büyüklere muhtarlıklarla koordinasyon halinde yardım kolilileri dağıtımı gerçekleştirerek, ihtiyaçlarını giderme konusunda öncülük yapıyor.

1954 yılında Çorum’da başlayan hikâyeleri ile sektöründe dünyanın önde gelen iki firmasından biri olan Alapala Makina, doğduğu topraklara olan sorumluluk bilinci ile şehrin ekonomik refahı için gerçekleştirdiği çalışmalarının yanında, salgın döneminde de zor durumda kalan 65 yaş üstü büyüklerine destek vermeye devam edecek.

Alapala Hakkında:

1954 yılında kurulan Alapala Makina, Alapala Grubu’nun en eski ve en bilinen firmasıdır. Kendi sektöründe dünyanın önde gelen iki firmasından biri olan Alapala Makina, sahip olduğu gelecek vizyonu ile bu alandaki liderlik için yarışmaktadır. Üretiminin yüzde 95’ini ihraç eden ve “Türkiye’nin İlk 1000 İhracatçısı” arasında yer alan Alapala Makina, her kapasitede anahtar teslim tesisler kurmaktadır. Firmanın; Almanya, Fransa, İtalya ve ABD gibi gelişmiş sanayi ülkeleri dâhil, dört kıtada 100’den fazla ülkede kurduğu çok sayıda anahtar teslim fabrika referansı bulunmaktadır.

Ceren Bilan Topal

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.