Üniversite öğrencilerinden Başkan Şen'e teşekkür
banner110

Göreve başladığı günden itibaren gece gündüz Hitit Üniversitesi Kargı Meslek Yüksek Okulu'nun kuruluşuna büyük destek veren ve öğrencilere karşı sıcak ilgisiyle dikkat çeken Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, üniversitenin büyümesi ve öğrencilerin rahatı, huzuru için çalışmalarını sürdürüyor.

Üniversitenin açılışının ilk yılında eğitim öğretim gören öğrenci sayısını iki yılda iki katına çıkarmayı başaran Başkan Şen, bu başarıyı öğrenciler ve velileriyle tek tek ilgilenmesine bağlıyor.

Mevcut eğitim gören ve kaydını yeni yaptıran öğrencilere burs, yakacak, kira, eşya, gıda ve konaklama gibi yardımlarda bulunan Başkan Şen, velileri ile tek tek görüşerek öğrencilere rahat bir ortamda eğitimlerini sağladıklarını anlatıyor.

Her defasında öğrencilerle bir araya gelerek istek ve şikayetlerini dinleyen Başkan Şen'e teşekkür etmek isteyen üniversite öğrencileri, Şen'i makamında ziyaret ettiler.

Aileleri gibi her konuda birebir kendileri ile ilgilenen Şen, kendisine yapılan ziyaretten dolayı öğrencilere teşekkür ederek ikramlarda bulundu.

Şen; "Geleceğimizin teminatı siz gençler için elimizden gelen tüm maddi ve manevi ne gerekirse yapmaya hazırız" dedi. 

İbrahim Efe

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.