ÜNİAK, üniversite öğrencilerine ‘’hoş geldiniz’’ dedi
banner110

AK Parti Kargı Gençlik Kolları Üniversiteli AK Gençlik Birimi (ÜNİAK), üniversiteli öğrencilerle yemekte bir araya geldi.

Düzenlenen programa Ak Parti Kargı Gençlik Kolları Başkanı Emre Üstünel ve üniversiteli öğrenciler katıldı.

Düzenlenen yemekte öğrencilere hitap eden Ak Parti Kargı Gençlik Kolları Başkanı Emre Üstünel, “ÜNİAK ailesine katılan öğrenci kardeşlerimize hoş geldiniz diyorum. Bizimle birlikte olan ÜNİAK’lı kardeşlerimize de programımıza katıldıkları için teşekkür ederim. Biz, her geçen gün büyüyen ve gelişen bir aileyiz. ÜNİAK ailesi olarak sorumluluğumuz büyük. Ülkemiz, masum ve mağdur bir coğrafyanın umudu konumunda yer alıyor. Bizler umut ışığına sırtımızı dönüp ‘bize ne’ diyemeyiz. Bizler; özellikle üniversiteli kardeşlerimiz, Cumhurbaşkanımızın birer mesai arkadaşı olarak; 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine yönelik yapılan ve yapılacak olan çalışmalarda sorumluluk almak zorundayız. Bu anlamda kendimizi hem kişisel anlamda hem de siyaseten geliştirme noktasında adımlar atmalıyız. Bu noktada bizler AK Parti Kargı ailesi olarak, sizlerden gelecek projelere, fikirlere her zaman açığız. Katılımlarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyor, Kargı’yı gurbet değil eviniz gibi görmenizi istiyorum” diye konuştu.

Yemeğin ardından çay eşliğinde gerçekleştirilen sohbette yapılacak çalışmalar ve öğrencilerin problemleri üzerine istişarede bulunuldu.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.