Tutum, yatırım ve Yerli Malı Haftası’nı kutlandı
banner110

Çocukları gelecek kuşaklara taşıyacağı bir kültürel miras olan “Tutum, Yatırım ve Yerli Malı Haftası” kutlamaları 16 Aralık 2021 Perşembe günü gerçekleştirildi.
Okul yönetiminden yapılan açıklamada; ‘’Böyle önemli bir haftayı okulumuzun girişine hazırladığımız stantla çekici hale getirmeye çalıştık. Okulumuzda yapılan yerli malı etkinlikleri ile öğrencilerimize tüketilecek ürünlerin ülkemizde üretilen yerli ürünlerden seçilmesinin önemini anlattık. Etkinlikler esnasında Türk malları hakkında çeşitli bilgiler verdik, konuyla ilgili şiir ve yazılar okundu. Tüm okul öğrencileri program sonunda hazırlan stanttaki yiyeceklerden (meyve ve sebzeler, kuruyemiş, baklagil vb.) istediklerini alarak mesafe kurallarına uygun bir şekilde tükettiler’’ denildi. 

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.