Tüm Kargı kitap okudu
banner110

Kargı Atatürk İlk, Ortaokulu Kütüphaneler Haftası etkinlikleri çerçevesince ‘’Haydi Kargı Hep Birlikte Kitap Okumaya ‘’ sloganıyla yola çıkarak ‘Kargı İçin Kitap Vakti’ projesini düzenledi.
Proje ile öğrenciler için rol model oluşturmak kitap okuma alışkanlığı ve sevgisini tüm Kargı’ya aşılamak, kitap okumanın önemine kamuoyu yoluyla dikkat çekmek ve toplumu kitap okuma konusunda duyarlı hale getirmesini sağlamak amaçlandı.
Projeye katılımda oldukça fazla oldu. İlçede öğrenim gören ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri, öğretmen, veliler, kamu kurum ve kuruluşları, esnaflar ile tüm Kargılılar katıldı. Kitap okurken çekilen fotoğraflar Kargı İçin Kitap Vakti etiketiyle sosyal medyada paylaşıldı. Katılım sonunda paylaşılan fotoğraflardan bir video hazırlandı.
Okul Müdürü Fatma Akpınar kitap okuma kampanyasına katılımın oldukça fazla olmasından dolayı mutlu olduklarını belirterek katılan herkese teşekkür ettiklerini belirtti. 

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.