Takdir edilecek çocuklar
banner110

Kargı İmam Hatip ortaokulu öğrencileri ve müzik öğretmenleri gönülden bir projeye imza attılar.Öğrenciler ders gördükleri esnada Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V) 'nin konusu açıldığında çocuklardan öğretmenlerine  takdir edilecek bir teklif geldi.
Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V) sünnetleri yazılı bir kutu yapan öğrenciler bir hafta boyunca Peygamber Efendimizin sünnetleri üzere hareket edecek ve çocuklar yaptıkları icraatları sünnetler yazılı kutuya atacak.
Bir hafta sonunda ise kutu açılarak en çok sünnet'i yerine getiren öğrenciye ise arkadaşları tarafından sünnet'e uygun bir hediye verilecek. Bu davranışları karşısında mutluluğunu belirten öğretmenleri ise " Ne Mutlu Sünnet Yolunda Yorulanlara " diyerek duygusal anlar yaşadı. 

İbrahim Efe

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.