Sınav Eğitim Kurumları’ndan büyük başarı
banner110

Sınav Eğitim Kurumları’ndan büyük başarı

Sınav Eğitim Kurumları, 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında yeni bir başarıya imza attı.
Kurumun öğrencileri Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı (YKS) ve Temel Yeterlilik Testi (TYT) alanında Çorum ve Türkiye genelinde dereceye girdi.
Sınav Eğitim Kurumları Kurucu Müdürü Selami Tüysüz, YKS Sözel Çorum birincisi, Türkiye 67.’si, Çorum YKS Eşit Ağırlık İl birincisi, Türkiye 220.’si, TYT Çorum İl birincisi, Türkiye 155.si Aynur Onuk, YKS Sayısal Çorum ikincisi, Türkiye 245.si Muhammet Batuhan İlhan ve YKS Eşit Ağırlık Çorum 3.sü, Türkiye 969.su Koray Kurtoğlu’nu plaket vererek ödüllendirdi. Plaket törenine Sınav Eğitim Kurumları Kurucu Müdürü Selami Tüysüz, Sınav Eğitim Kurumları Okul Aile Birliği Başkanı Ali Karabacak öğrenciler, öğretmenler ve veliler katıldı.

Kurucu Müdür Selami Tüysüz, Çorum’da büyük bir başarıya imza atan ve Türkiye genelinde dereceye giren öğrencilere ve ailelerine teşekkür ederek, “Sınav Eğitim Kurumları olarak ilk 5 binde onlarca, ilk 10 binde yüzlerce dereceye imza attık. 23-29 Temmuz tarihleri arasında 6 uzman rehber öğretmenimiz ile Sınav Eğitim Kurumları öğrencilerine ilçelerimiz dahil Çorum genelinde tüm öğrencilere rehberlik hizmet vereceğiz. Bütün öğrenciler bizim için değerlidir” ifadelerine yer verdi.

Okul Aile Birliği Başkanı Ali Karabacak ise , “Öğrencilerimiz son derece güzel bir başarıya imza attılar. Kendilerini ve ailelerini kutluyorum. Biz hep birlikte bir aileyiz. Çocuklarımızın başarılarını desteklemek için elimizden geleni yapacağız. Bizim için önemli olan öğrencilerimizin geleceğidir” dedi.

Ceren Bilan Topal

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.