Orman işçilerine iş sağlığı ve güvenliği eğitimi
banner110

Kargı Orman İşletme Müdürlüğü bünyesinde çalışan İş-Kur personeline yönelik "İş Sağlığı ve Güvenliği" konulu eğitim semineri düzenledi.

Kargı Orman İşletme Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen seminere Amasya Orman Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Şakir Güneri, Kargı Orman İşletme Müdürü Mustafa Bayraktar ile İş-Kur elamanları katıldı.

Orman İşletme İş-Kur personeline 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu, fiziksel ve ergonomik risk etmenleri, iş kazalarının nasıl önlenebileceği, acil durumlarda nelerin yapılması gerektiği, verimli çalışma metotları ve personellerin yasal hakları konuları hakkında bilgi verdi.

Seminerin amacının çalışanların sağlığını fiziksel, ruhsal ve tıbbi açıdan en üst düzeye çıkarmak, çalışanların yaptıkları işe uyum sağlamalarını hızlandırmak, iş sağlığı ve güvenliğini artırmak olduğu belirtildi.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.