Okul Müdürleri geçmiş ve gelecek eğitim yılını görüştü
banner110

2020- 2021 öğretim yılı sene başı müdürler kurulu toplantısını bu gün Kargı Çok Programlı Anadolu Lisesi toplantı salonunda gerçekleştirildi.
Tüm okul ve kurum müdürlerinin katıldığı toplantıda geçtiğimiz yılın bir değerlendirmesini yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç bu öğretim yılında uygulanacak eğitim yöntemleri ve covid-19 tedbirleri konusunda da açıklamalar da bulundu.
18 Eylül’e kadar eğitimin uzaktan ve canlı eba ile tv üzerinden yapılacağını söyleyen Genç, bu sürede tüm öğretmen arkadaşların canlı ders anlatımında görev alacağını söyledi. 2020 lgs sınav sonuçlarının il geneli analizi üzerinde de duran millî eğitim müdürü Ahmet Genç, ilçemizin başarı çıtasındaki yerinden memnun olduğunu ancak önümüzdeki yıllarda daha üstün başarılar beklediğini söyledi. Özellikle fen bilgisi dersindeki Türkiye ortalamasının üzerindeki başarı ve diğer derslerdeki başarıdan dolayı tüm paydaşlarımızı kutluyorum dedi. Şube müdürleri Uğur Uluçay ile Kenan Yıldız 'ın bölümleri ile yaptıkları açıklamalardan sonra okul ve kurum müdürlerinin dilek ve temennilerinin alınmasından sonra toplantı Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç 'in sağlıklı, güzel ve yüz yüze eğitime kavuşmak için Maske&Mesafe&Hijyen kurallarına uymak üzere iyi temennileriyle sonlandı.
Toplantı covid-19 tedbirleri kapsamında mesafeli ve maskeli kuralına uygun şekilde yapıldı. Giriş ve çıkışlarda dezenfektan kullanıldı.

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.