Öğrencilerin ulaşım sorunu çözüldü
banner110

Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerinin ulaşım sorunu çözüldü. Öğrenciler otobüsle okullarına ulaştırılacak. Velilerden gelen yoğun talepler üzerine gündeme taşıdığımız öğrencilerin ulaşım sorunuyla ilgili yeni gelişme yaşandı. Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç ve ilgili okulların müdürleriyle bir toplantı gerçekleştirildi.  Toplantıda Çok Programlı Anadolu Lisesi  öğrencilerinin ulaşım ihtiyacının karşılanmasına devam edilmesi kararı alınarak yol güzergahları konusunda istişare yapıldı.

GÜZERGAH VE SAATLER KARARLAŞTIRILDI

Toplantıda alınan kararla öğrencileri taşıyacak otobüs sabah 07:50'de Alparslan Türkeş Parkı önünden öğrencileri alarak, Cumhuriyet YBO önünden geçecek ve Boyacılar Caddesi istikametinden devam edip, eski cezaevi önünden aşağı inerek Çok Programlı Anadolu Lisesi'ne ulaşacak. Buradan Cumhuriyet YBO öğrencilerini alarak yine aynı istikametten Cumhuriyet YBO okuluna ulaşacak.
Öğlen 12:30'da Çok Programlı Anadolu Lisesi'nden öğrencileri alarak hareket edecek olan otobüs öğrencileri evlerine götürecek, 13:20'de tekrar aynı güzergah üzerinden öğrencileri okula götürecek.
Akşam 16:00'da dersleri biten Anadolu Lisesi öğrencilerini, 17:40'da ise Meslek Lisesi öğrencileri evlerine taşıyacak. 

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.