Öğrencilerden Kütüphane Haftası kutlama etkinliği
banner110

Okul öğretmeni Satı Aktaş Kara rehberliğinde yapılan ziyarette öğrenciler, okul adına kütüphaneye çiçek takdim ettiler. Kütüphane görevlisi Oğuzhan Kaygısız öğrencilerle yakından ilgilenerek kütüphaneler hakkında öğrencilere bilgi verdi.

Öğrencilerin tamamı kütüphane üye kartına sahip olduktan sonra 30 dakika boyunca kitap okuma etkinliği gerçekleştirildi.

LGS’ye hazırlanan öğrenciler, kitap okuma alışkanlığının sınavlarda başarıyı artıran en güçlü faktör olduğunu ve okullarında bulunan kütüphanelerinden en iyi şekilde istifade ettiklerini, okudukları her kitabın hayata yapılan önemli yatırımlar olduğunu belirttiler. Kitap sevgisinin herkesi sarması dileğiyle, okulları adına ilçe Halk Kütüphanesi’ne “İskender Pala” imzalı “Şah ve Sultan” kitabını bağışladılar.

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.