Muhtar Mutluay'dan üniversitelilere hoş geldiniz yemeği
banner110

Yeni Mahalle Muhtarı Metin Mutluay, mahallesinde oturan üniversite öğrencileriyle yemekte bir araya geldi.

İlçede geçtiğimiz yıl açılan ve bu yıl 1 ve 2’nci sınıflarda toplam 110 öğrencinin bulunduğu Hitit Üniversitesi Kargı Meslek Yüksek Okulu öğrencileri yeni eğitim yılına başladı.

Yeni Mahalle Muhtarı Metin Mutluay da mahallesinde ikamet eden öğrencilere hoş geldiniz yemeği verdi.

Düzenlenen yemekte öğrencilere hitap eden Yeni Mahalle Muhtarı Metin Mutluay, öğrencilerin her zaman yanlarında olduğunu söyledi.

Öğrencilerin kendisine ulaştığında her türlü yardımı etmek için çaba sarf ettiğini belirten Mutluay, "Siz üniversiteli kardeşlerimiz bizlerin Kargı’daki misafirlerisiniz, ben mahallemizin muhtarı olarak bana ihtiyaç duyduğunuz her an yanınızda olacağım. Sizlerde bir sorununuz olduğunda istediğiniz her an bana ulaşabilirsiniz. Sizleri Kargı’da ve mahallemizde görmekten dolayı çok mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Hepiniz hoş geldiniz’’ dedi.

Mutluay yemeğin ardından öğrencilerle sohbet ederek yakından ilgilendi.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.