Müdürlerle e-konferanslı toplantı
banner110

Koronavirüs tedbirleri kapsamında müdürler e-konferans yöntemi ile bir araya geldi.

İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, e-konferans yoluyla 13 İlçe Milli Eğim Müdürü ile bir toplantı gerçekleştirerek Koronavirüs bağlamında yapılan önleyici çalışmalar, uzaktan eğitim, Vefa destek gurubu çalışmaları okul ve kurumların dezenfektanı gibi hususlarda bilgiler aldı. İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, yönetici ve öğretmenlere selam ve iyi dileklerini iletti.

Ayrıca İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, uzaktan eğitim, vefa destek grubu çalışmaları, öğrenci ve velilerle iletişimin canlı tutulması, özellikle birinci, sekizinci ve on ikinci sınıfların önem arz ettiği, WhatsApp ve sosyal medya grupları aracılığı ile Öğretmen ve öğrencilerin iletişimde olmaları, okulların dezenfekte edilmesi, çalışan personelin sağlığı için gerekli tedbirlerin uygulanması, sosyal mesafe uygulamasına dikkat edilmesi hususlarında açıklamalar yaptı, ilçe milli eğitim müdürlerinin talep ve görüşlerini aldı.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.