Milli Eğitim, kan bağışı seferberliği başlatıyor
banner110

Çorum İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türk Kızılayı Çorum Kan Bağış Merkezi işbirliğinde hazırlanan “Bu kan seni unutur mu?” Projesinin Kargı İlçe tanıtım toplantısı yapıldı.

Kargı Kaymakamı Hasan Taş`ı ziyaretle başlayan toplantı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç, Şube Müdürü Muhsin Yıldız ile okul ve kurum müdürlerinin katılımıyla Kargı Kaymakamlığı toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Kan Bağışçısı Kazanım Uzmanı Yasemin Çal tarafından kan bağışının önemi anlatılarak fedakarlık, karşılıksız iyilik yapma duygusunun aşılanmasının, okullarda gönüllü guruplar oluşturularak okul dışındaki öğrenci velilerine ulaşılmasının hedeflendiği anlatıldı.

"Bu kan seni unutur mu?" projesi ile eğitimin tüm kademelerinde kan bağışının sosyal sorumluluk haline getirilmesi, tek kaynağı insan olan kanı ihtiyaç sahipleri ile buluşturması hedefleniyor.

Proje kapsamında 27 Şubat 2019 Çarşamba günü saat 10:00`da Kargı Belediyesi hizmet binası giriş katında başlatılacak olan kan bağışı kampanyasına eğitim camiası ve paydaşları katılacak.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.