LGS için okullarda inceleme yaptılar
banner110

Çorum İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı Kargı’yı ziyaret ederek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç ve okul müdürleri ile birlikte LGS Sınavı2nın yapılacağı okullarda incelemelerde bulundu.
Bu yıl Corona Virsü nedeniyle LGS Sınavı’na her öğrenci kendi okulunda girecek. 20 Haziran 2020 tarihinde yapılacak sınavda sadece öğretmenler kendi okulları dışındaki okullarda görevlendirilecek. Kargı’da 5 Ortaokulda 171 öğrenci sınava girecek ve toplam 53 idareci ve öğretmen bu sınavda görevli olacak.
Konuyla ilgili açıklama yapan Kargı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç, ‘’20 Haziranda ilçemizde 5 beş ortaokulda 171 öğrenci sınava girecek olup, toplam 53 idareci ve öğretmen bu sınavda görevli olacak. Çocuklarını okul bahçe kapısından öğretmenlerine emanet edecek velimiz isterse sınav süresince okul bahçe dışında çocuğunu bekleyebilecek. Covid-19 tedbirleri kapsamında çocuklarımıza okul girişinde maske ve dezenfektan uygulaması yapılacak olup, aynı uygulama sınavda görevli öğretmen arkadaşlara da uygulanacaktır. 2 oturum halinde uygulanacak sınavın oturum arası 45 dakika olup çocuklarımız arada okul bahçesinde ve müştemilatında dinlenecek. Bahçe dışına kesinlikle çıkmayacak ve okul içinde arkadaşları ile sosyal mesafeye uymak için özen gösterecek. Sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar dilerken, velilerimiz ve okul çevresindeki komşularımız ile Kargı halkından 20 Haziran’da sessizlik, sükunet, çocuklarımızın geleceğine saygı bekliyorum’’ dedi.

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.