Küçük gazeteciler Başhekim Demir’le röportaj yaptı
banner110

Cumhuriyet Yatılı Bölge Okulu öğrencileri, okul adına çıkartacakları aylık gazete için Kargı Ahmet Hamdi Akpınar İlçe Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek bilgiler aldı.

Kargı Cumhuriyet Yatılı Bölge Okulu ilk kez çıkartacağı okul gazetesi için çalışmalarına başladı. Gazete çalışmalarında yer alan öğrenciler, Kargı Ahmet Hamdi Akpınar İlçe Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek Başhekim Dr. Muhammet Kadir Demir ve Uzman Doktor Onur Günaydın ile röportaj yaptılar.

Başhekim Dr. Muhammet Kadir Demir, insan sağlığı hakkında genel bilgileri içeren sorular soran küçük gazetecilerin sorularına titizlikle cevap verdi.

Demir, ayrıca böyle bir çalışmaya yaptıklarından dolayı öğrencileri kutladı.

Öğrenciler daha sonra hastane Uzman Doktorlarından Uzm. Hekim Onur Günaydın’ı odasında ziyaret ederek dengeli beslenme konusu üzerine röportaj yaptı. Küçük gazetecilerin sorularına ayrıntılı bir şekilde cevap vererek yakından ilgilenen Günaydın, öğrencilerin çıkartacakları gazetenin hayırlı olmasını diledi.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.