Karnelerini alıp tatile girdiler
banner110

Kargı’da 2017-2018 eğitim öğretim döneminin 1. dönem son ders zilinin çalması ile öğrenciler karne heyecanı yaşayarak sömestr tatiline girdi.

Yunus Emre İlköğretim Okulu'nda karne töreni düzenlendi. Öğrenciler karnelerini almak için okullara koşarak adeta birbirleri ile yarıştı.

Düzenlenen karne törenine Kargı kaymakamı Emre Çifci, İlçe Jandarma Komutanı J.Teğ.Tayfun Köksal, İlçe Emniyet Amiri Komiser Y. Deniz Demirel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Küçükaydın ve Okul Müdürü Hamdi Özata katıldı.

Kaymakam Çifci ve protokol üyeleri, 1-A sınıfındaki öğrencilere karnelerini dağıtarak sınıf öğretmeni Mustafa Başar’dan öğrencilerin genel durumu hakkında bilgi aldılar.

Öğrenciler, karnelerini Kaymakam Çifci ve protokol üyelerinin elinden aldı. Öğrencilere karneyle birlikte ayrıca Kaymakam Emre Çifci tarafından verilen hediyeler dağıtıldı.

Öğrencilere yeni dönemde başarılar dileyen Kargı Kaymakamı Çifci, derslerine daha çok çalışmaları tavsiyesinde bulundu. Ardından 4, 5, 6, 7, 8’nci sınıflarda başarılı olan öğrencilere karne ve hediyeleri verildi.

Protokol üyeleri daha sonra öğrenciler ile günün anısına fotoğraf çektirdi.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.