Kargı’ya sosyal sorumluluk projesi
banner110

Türkiye Genç Girişimcilik Platformu Başkanı ve Kargılı hemşerimiz Ahmet Doğan öncülüğünde, Kargı Sosyal Sorumluluk Projesi hayata gerçekleştirildi.

İstanbul Kadıköy’den bir eğitim kurumunun destekleri ile Kargı Cumhuriyet YBO pansiyonunda kalan öğrencilere hediyeleri ile gelen Ahmet Doğan ve beraberindekileri, Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, belediye meclis üyeleri Nevzat Kuzu, Sadık Erikçi ve belediye görevlisi Nevzat Dingil ağırladı.

Başkan Doğan ve beraberindekiler, pansiyon ziyaretinde tüm öğrencilere hediyeler verdi. Ardından Kargı ilçesinin doğal güzellikleri gezildi.

Kargı’nın eşsiz güzelliklerine şahit olduklarını söyleyen Başkan Doğan ve beraberindekiler, ilçeyi ziyaret etmenin memnuniyetini dile getirdiler.

Metropolden Anadolu'ya bu tarz sorumluluk projeleri sayesinde kardeşlik köprüleri ile memleketin ve milletin bölünmez bütünlüğünün korunduğunu, ülkenin dört bir yanında bu tür çalışmaların devam edeceğini söyleyen Başkan Ahmet Doğan, vermiş oldukları desteklerden dolayı; Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen’e, belediye görevlisi Nevzat Dingil’e, ilçe esnafına, Ak Parti Tuzla Gençlik Kolları Başkanı Hakan Yıldızcı’ya ve Çorum Dernekler Federasyonu yönetimine teşekkür etti.

İbrahim Efe

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.