Kargı'daki okullarda incelemelerde bulundu
banner110

İl Milli Eğitim Müdürü Kodek ilk olarak Kargı Kaymakamı Abdulhamid Uyar'ı ve Kargı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret ederek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç ve personel ile bir araya geldi.

Yapılan çalışmalar hakkında da bilgiler alan Milli Eğitim Müdürü Kodek, ardından Kargı Kaymakamı Abdülhamid Uyar ile Kargı'da LGS'de dereceye giren öğrencilere hediye takdim etti.

Milli Eğitim Müdürü Abdullah Kodek, Kargı Halk Eğitimi Merkezini de ziyaret ederek, kursiyer ve usta öğreticilerin yapmış oldukları çalışmaları inceledi.

Kodek, ayrıca Kargı Çok Programlı Anadolu Lisesi, bakım-onarım ve güçlendirme çalışmaları devam eden Atatürk İlkokulu, Kargı Fen Lisesi, Kargı 125. Yıl Anaokulu, Kargı İmam Hatip Ortaokulu, Kargı Cumhuriyet Yatılı Bölge Ortaokulu'nu ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Milli Eğitim Müdürü Abdullah Kodek, öte yandan Telafide Ben de Varım programı kapsamındaki etkinliklere de katıldı.

Ceren Bilan Topal

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.