Kargı'da 1553 öğrenci dersbaşı yaptı
banner110

Kargı'da okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim okullarındaki 1553 öğrenci için ders zili çaldı.

Kargı'da 2018-2019 İlk ve orta öğretim yılında temel eğitimde 1130, Orta Öğretimde 423 olmak üzere toplam 1553 öğrenci için yeni öğretim yılı başladı.

İlçede tüm okullarda olduğu gibi Atatürk İlk ve Orta Okulunda da ilk gün için tören düzenlendi. Düzenlenen törene Okul Müdürü Yavuz Eren, Okul Aile Birliği Başkanı İsmail Demirdiş, öğretmenler ve veliler katıldı.

Törende konuşma yapan Okul Müdürü Yavuz Eren, yeni eğitim öğretim yılının tüm öğrencilere hayırlı olması temennisinde bulunarak başarılar diledi.

Okul Aile Birliği Başkanı İsmail Demirdiş de yeni bir eğitim öğretim yılının başında olduklarını belirterek, "Yeni eğitim öğretim yılının ilk gününde tüm öğrencilerimize başarılar diliyor, öğretmenlerimize de kolaylıklar diliyorum. Okul Aile Birliği olarak okulumuzda bize düşen koordinasyon görevini en iyi şekilde yürütmeye çalışarak, öğretmen ve velilerimizle birlik içeride çocuklarımızın daha iyi bir eğitim görmeleri için gerekli koordinasyonu sağlayarak, başarılı bir şekilde bu eğitim öğretim yılını da tamamlayacağız’’ dedi.

Törenin ardından eğitim öğretimin ilk zili çalarak, derslere start verildi.

Bugün başlayan yeni eğitim–öğretim yılı birinci kanaat dönemi 18 Ocak 2019 Cuma günü sona erecek. Yarıyıl tatili 21 Ocak-1 Şubat 2019 tarihlerinde yapılacak. İkinci kanaat dönemi ise 4 Şubat 2019 Pazartesi başlayacak ve 14 Haziran 2019 Cuma günü tamamlanacak.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.