Kargı'da 1., Çorum'da 2. oldu
banner110

Kargı İlçesinde İlçe Müftülüğü tarafından açılan Yaz Kur'an Kursları tüm Kur'an Kurslarından seçilen öğrencilerin bilgi yarışmasına katılmalarının ardından sona ermişti.

Erkek ve kız öğrenciler olmak üzere iki kategoride düzenlenen dini bilgileri içeren bilgi yarışmasında kız öğrenci kategorisinde Kargı Beygircioğlu Köyü Camii öğrencisi Melike Beygirci 1. olmuş ve İlçe Müftülüğü tarafından ödüllendirilmişti.

Kargı İlçesini temsilen Çorum'da yapılan bilgi yarışmasına katılan Melike Beygirci, dini bilgilerin sorulduğu bilgi yarışmasında 88 puan alarak 2. oldu.

Edinilen bilgiye göre; Kız öğrenci kategorisinde yarışan Melike Beygirci ile bir kız öğrenci aynı puanı almış (88), diğer kız öğrenci Melike'den küçük olmasından dolayı yaş sınırı sonucu aynı puanı alan Melike 2. diğer kız öğrenci ise Melike'den küçük olduğu için 1. seçildi.

Melike Beygirci, Çorum 'da Kargı ilçesini başarılı bir şekilde temsil ettiği için Beygircioğlu Köyünde düzenlenen bayram şenliğinde; köy derneği tarafından ödüllendirildi. 

İbrahim Efe

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.