Kargı ÇPL'de "Peygamber ve Gençlik" konferansı
banner110

Kargı'da "Mevlid-i Nebi Haftası" kapsamında İlçe Müftülüğü tarafından tüm okullar gezilerek "Peygamber ve Gençlik" adlı konferans düzenlendi.

Kargı Çok Programlı Lise'de (ÇPL) düzenlenen "Peygamber ve Gençlik" adlı konferansa; Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, İlçe Müftüsü Mehmet Yıldız, Okul Müdürü Burhan İncekara, İlçe Gençlik Koordinatörü ve Mihri Hatun Camii Din Görevlisi Bayram Demir ve öğrenciler katıldı.

Programda açılış konuşmasını İlçe Müftüsü Mehmet Yıldız yaptı.

Yıldız, konuşmasında; İslam'ın genç bir din olduğunu, İslam'ın gençlerin omuzlarında bugünlere geldiğini, bundan sonra da milletin ve ümmetin yetiştirdiği gençlerle yükseleceğini öğrencilere örnekler vererek anlattı.

Okul Müdürü Burhan İncekara ise bir konuşma yaparak, Müftü Yıldız ve din görevlisi Bayram Demir'e öğrencilerini bu anlamlı konferans ile bilgilendirdikleri için teşekkür etti.

Program, ilçe gençlik koordinatörü ve din görevlisi Bayram Demir tarafından okunan Kur'an-ı Kerim Tilaveti ve "Peygamber ve Gençlik" başlıklı kitapların öğrencilere dağıtılmasının ardından sona erdi.

İbrahim Efe

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.