Kargı Çok Programlı Anadolu Lisesi okul tanıtımı yaptı
banner110

Kargı Çok Programlı Anadolu Lisesi ilçede 8. sınıflarda eğitim gören öğrencilere okul tanıtımı yaptı.

İlçenin ortaokullarında eğitim gören 8. sınıf öğrencilerine eğitsel ve mesleki rehberlik amacıyla yapılan okul tanıtımı, okulun Müdür Yardımcısı Selda Kaşıkçı tarafından yapıldı.

Tanıtım sırasında okulun fiziki imkanları, sosyal ve kültürel faaliyetleri, okulun gerçekleştirdiği projeler, okulda var olan program türleri ve okulun eğitsel hedefleri hakkında bilgi verildi.

Okul tanıtımının önemine dikkat çeken Müdür Yardımcısı Selda Kaşıkçı, okul tanıtımı ile öğrencilerin gelecekleri adına verecekleri kararda sınavlardan aldıkları puanlar kadar tercihlerinin de son derece önemli olduğunu, sınavsız öğrenci alan bir okul oldukları için ilçe öğrencilerine 3 farklı program türünde (Anadolu Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi, Anadolu Meslek Lisesi) kaliteli hizmet sunacaklarını söyledi.

Okulun konumu gereği sahip olduğu avantajlara da değinen Kaşıkçı, okulun ilçede bulunan kapalı spor salonu ile halı sahaya yakınlığı nedeniyle öğrencilerin sportif aktiviteler adına da şanlı olduklarını, okullarında düzenlenen turnuvaları bu yerlerde yaptıklarını, okulun eğitim kalitesi ile öğrencilerin başarılarını arttırmak için okul olarak sürekli değişim ve gelişim içinde olduklarını, ilçe ortaokullarından mezun olan öğrencilerin iyi eğitim alabilmek için okullarını rahatlıkla tercih edebileceklerini belirtti.

Okul tanıtımı sırasında öğrenciler için çeşitli etkinlikler de düzenlendi. Müdür Yardımcısı Hasibe Kahraman, öğrencilere çeşitli zeka oyunlarını oynatarak bu tür etkinliklerin okullarında yapıldığını yaparak yaşayarak gösterdi. Okul tanıtımı öğrencilere yapılan çeşitli ikramlar ve okulun öğrencilere gezdirilmesi ile son buldu.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.