İlk ders zili öğrencisiz çaldı
banner110

Atatürk Orta Okulunda gerçekleştirilen sene başı açılış töreni saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı.

Törende yaptığı konuşmada, ‘’Bir öğretim yılına daha başlatırken öğrencisiz olmanın vermiş olduğu buruklulukla en azından siz değerli öğretmen arkadaşlara kavuşmanın sevincini yaşıyorum’’ diyen Kargı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç sözlerini şöyle sürdürdü.

‘’Sayın Bakanımız Ziya Selçuk'un ‘öğretmen benim itibarımdır’ söylemi ile siz değerli öğretmen arkadaşlara ne kadar önem verildiğini bir kez daha hatırlatırken öğretmenlerin her zaman olduğu gibi pandemi döneminde de görevinde olduğunu bir kez daha ispatlıyoruz. Saygı duruşu ve akabinde hep birlikte istiklâl marşımızın söylenmesi ile 31 Ağustos 'ta başlattığımız uzaktan canlı eğitim takvimimiz 28 Eylül 'e kadar devam edecek olup, mütakiben devam edecek süreçte izlenecek yol beraber yürüteceğimiz yol olacaktır. Yeni öğretim yılının ilçemize, ülkemize, eğitim camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum’’ dedi.

Genç, geçtiğimiz öğretim yılındaki başarılarından dolayı da öğretmenlere teşekkür ederek, atama döneminde yeni gelen öğretmenlere hoş geldiniz dedi. Ardından ders yılı başlangıç zilinin çalınması ile öğretim yılı başlamış oldu.

Sene başı açılış töreni ilçedeki tüm okullarda sabah saatlerinde eş zamanlı olarak gerçekleştirildi.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.