İlçe Milli Eğitim Müdürleri Toplantısı yapıldı
banner110

İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı Başkanlığında Çorum Öğretmen'evi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğünde  İlçe Milli Eğitim Müdürleri ile 2. Dönem Başı Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi.
Merkez Öğretmenevi'nde düzenlenen  toplantıda  2019-2020 eğitim öğretim yılı 1. Kanaat döneminin değerlendirilmesi ve 2.Kanaat dönemi için yapılan hazırlık çalışmaları, Öğrenci başarısının en üst düzeye çıkarılması, yürütülecek projeler ve sosyal etkinlikler değerlendirildi.
Milli Eğitim Müdürü Sarı; "Bakanlığımızın 2023 Vizyon Belgesi çerçevesinde Çorum'da eğitimi hep birlikte daha ileriye taşımak için  ekip ruhuyla çalışma vurgusu yaparak, birlik, beraberlik, özveri, çaba ve en önemlisi yürekten bağlılıkla mutlu çocuklar yetiştirmenin vermiş olduğu iç huzurla devam edeceğiz."diyerek başarılar diledi, Toplantıda İlçe Milli Eğitim Müdürleri söz alarak, hedefler, projeler ve ihtiyaçlara yönelik bilgilendirme yapılarak toplantı sona erdi. 

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.