Halk Eğitimde devam eden kurslar hakkında bilgi verdi
banner110

Kargı Halk Eğitim Merkezi Müdürü Murat Çelik şuanda, Kargı halk eğitimi ve ilçe spor müdürlüğü işbirliğinde kapalı spor salonunda haftanın 5 günü 84 bayan kursiyerimize plates ve aerobik eğitimi vererek spor yapmaları sağlanmaktadır’’ dedi.
Çelik ayrıca; ‘’İlçemizde 30 kursiyerimize kısa sap bağlama eğitimi 25 kursiyerimize İngilizce eğitimi verilmektedir. Üniversitede okuyan öğrencilerin boş zamanlarını değerlendirmeleri için 32 öğrenciye İngilizce ve işaret dili eğitimi verilmektedir. Ayrıca liseden mezun olup üniversiteye girme hayali bulunan öğrencilerimize de üniversiteye hazırlık kursumuz bulunmaktadır.
Kargı halk eğitimi merkezi ve açılmasını istediğiniz kurs var ise merkezimize bekleriz. Hijyen eğitimi, bilgisayar, taşıma şöför ve personel eğitimi, okuma yazma kursları ve kalorifer yakıcılığı kursu da açılması planlanmaktadır’’ dedi.

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.