Fen Lisesi öğrencileri için moral gecesi
banner110

Kargı Fen Lisesi öğrencileri için "Moral ve Motivasyon Gecesi" düzenlendi.

Çeşitli aktivitelerin yapıldığı Kargı Fen Lisesi, yarı yıl tatiline kısa bir süre kala moral ve motivasyon gecesi düzenledi.

Kargı Cengizhan Düğün Salonunda düzenlenen geceye Okul Müdürü Halil Dağ, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.


"ÖĞRENCİLERİMİZLE GURUR DUYUYORUZ"

Gecede açılış konuşmasını Okul Müdürü Halil Dağ yaptı.

Öğrencileri ile gurur duyduğunu vurgulayan Dağ; "Bu gece öğrencilerimizin özel bir gecesi. Onların moral ve motivasyon gecesi. Yarıyıl tatiline kısa bir zaman kala öğrencilerimiz ile bir araya gelerek eğlenmelerini istedik. Öğrencilerimizin hepsi ile tek tek gurur duyuyoruz. Öğretmenlerimiz ve okul personelimize de vermiş oldukları emeklerden dolayı teşekkür eder, bu gecede emeği herkese de ayrıca teşekkür ederim" dedi.

MÜZİK DİNLETİSİ GECEYE RENK KATTI

Gece müzik dinletisi ile devam etti. Öğretmen ve öğrencilerin hazırladıkları müzik dinletisi geceye katılanlar tarafından büyük ilgi gördü. Gece boyunca birbirinden güzel şarkıları seslendiren öğrenciler, öğretmenlerinin orkestrası ile güç kazandı.

ÖĞRENCİLERE HEDİYELER VERİLDİ

Gecede başarılı öğrenciler de unutulmayarak hediyeler verildi.

Öğrencilere hediyelerini Okul Müdürü Halil Dağ ve Okul Aile Birliği Başkanı Recep Baloğlu vererek tebrik etti. Ödül töreni fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Öğrenciler tarafından haftalarca provası yapılan "Ağustos Böceği ve Karınca" isimli tiyatro gösterisi yeni versiyonla gecede öğrenciler tarafından sergilendi.

Tiyatro gösterimi boyunca salonda kahkaha fırtınası esti.

EŞOFMANLI ŞEVKET HOCA

Eşofmanlı Şevket Hoca tiyatro gösterisi ise salondan büyük alkış aldı.

Öğrencilerin öğretmene sordukları tuhaf sorular karşısında öğretmenin sinirlendiği anlar salonda neşeli bir hava oluşturdu.

Öğrenciler performanslarını profesyonel tiyatroculara rakip olacak şekilde sergilediler.

ÖĞRETMENLERDEN MÜZİK DİNLETİSİ

Görsel sanatlar öğretmeni Mehmet Ünal'ın çalgısıyla eşlik ettiği ve din kültürü öğretmeni Mustafa Kılıçsokan tarafından söylenen şarkılar geceye ayrı bir renk kattı.

Salondakiler slov şarkılarla zaman zaman duygu dolu anlar yaşarken, hareketli şarkılar ile de coştular.

Öğrenciler tarafından seslendiren rep şarkıları salondakilere coşku verdi. Birbirinden güzel rep şarkıları geceye damgasını vurdu.

Gece, öğrencilerin oyun havası ile eğlenmesinin ardından sona erdi.

İbrahim Efe

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.