Eğitim için ilk toplantı yapıldı
banner110

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç Başkanlığı’nda ÇPL Toplantı salonunda , Şube Müdürleri ve okul müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda eğitim öğretime hazırlık süreci ve salgın tedbirleri ele alındı.
Toplantı da okulların eğitim öğretime hazırlık süreci ile salgın (covid-19) tedbirleri ele alındı. Okullar da görevli tüm idareci ve öğretmenler ile çalışan görevlilerin mesai süresi içerisinde maske, mesafe ve temizlik konularında gerekli tedbirleri almaları konusunda uyarıldı.
Toplantıyla ilgili açıklamada bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç ‘’Öğrencilerin kullanacakları maske, dezenfektan tüm okullarımız da mevcut olup,yeni öğretim yılının ilçemize, ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum’’ dedi.

​​​​​​​

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.