Cumhuriyet YBO’da Yerli Malı Haftası kutlandı
banner110

Kargı Cumhuriyet YBO öğrencileri, evlerinde aileleriyle birlikte hazırladıkları yöresel yiyecekler ile “Yerli Malı Haftası’nı” kutladılar.

Türk yapımı mallara yönelik farkındalığa dikkat çekmek ve yerli üretim olan ürünleri kullanmaya teşvik eden faaliyetlerin gerçekleştirildiği ‘Yerli Malı Haftası’ Cumhuriyet YBO’da da etkinliklerle kutlandı.

Yerli malı kullanmanın önemini vurgulayan görsellerle renklenen etkinlikte okul öğretmenleri öğrencilerine ‘Yerli Malı Haftası’ hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Öğrenciler gerçekleştirilen etkinliklerle birlik ve beraberliğin önemini bir kez daha anlarken tutumlu olmanın, beslenmenin ve Türk malı kullanmanın önemini de anladılar.

Okulda Yerli Malı Haftası'nda çeşitli etkinlikler yapılırken, çocukların Türk yapımı ürünlere yönelik bilinci arttırılması hedefleniyor.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.