Bilim Deneyleri ve Sosyal Etkinlikler Günü düzenlendi
banner110

İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri ve velileri ile gelecek yıl İmam Hatip Ortaokulu’na kayıt yaptırmayı düşünen öğrenci ailelerinin katılımı ile düzenlenen etkinliğin açılışı Kargı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Uğur Uluçay ve İmam Hatip Ortaokulu Fen Bilimleri Öğretmeni Serap Halıcıoğlu tarafından yapıldı.
Fen bilimleri deneyleri ile başlayan etkinlikte öğrencilere robot yapım atölyesi, Ebru Sanatı tanıtımı, zeka oyunları turnuvası, masatenisi turnuvası ve uçurtma yapım atölyesi gibi etkinlikler sunuldu. Ebru sanatımı tanıtımı kapsamında İmam Hatip Ortaokulu Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Seher Sezer tarafından Ebru sanatı konulu sunum yapıldı.
Gün boyu süren etkinlikler sonunda eğitim öğretim faaliyetlerinde başarı gösteren öğrencilerin ödüllendirilerek ebru çalışmalarını tamamlayan öğrencilerin eserleri sergilendi.

‘SALGIN DÖNEMİNİN ÖĞRENCİLER ÜZERİNDEKİ OLUMSUZ ETKİLERİNİ AZALTMAYA ÇALIŞIYORUZ’

Okul Müdürü Muhammet Cemil Yaşar, salgın döneminin öğrenciler üzerindeki olumsuz etkilerini azaltmaya çalıştıklarını, bu ve benzeri etkinlikler arttırmayı hedeflediklerini söyleyerek gelecek yıl benzer etkinliklerin yıl boyuna okul bünyesinde sürdürüleceğini belirtti.

​​​​​​​

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.