Başkan Şen, öğretmenlerin isteklerini dinledi
banner110

Esnaf, vatandaşlar ve kurumlar ziyaretine devam eden Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, okul ziyaretlerine de aralıksız devam ediyor.

İlçe merkezinde bulunan tüm okulları ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerin isteklerini dinleyen Başkan Şen, yoğun programından dolayı Öğretmen Günü sonrası ilçeye bağlı Akkise Köyü Yunus Emre İlk/Ortaokulunu ve Hacıhamza Şehit Hasan Bahçevan İlk/Ortaokulunu ziyaret ederek öğretmenlerin Öğretmenler Günü'nü kutladı. Başkan Şen, öğretmenlere günün anısına birer hediye vererek, talep ve sorunlarını dinledi.

Şen'in ilk ziyareti Akkise Köyü Yunus Emre İlk/Ortaokulu oldu.

Okul Müdürü Hamdi Özata'yı makamında ziyaret eden Şen, Müdür Özata ile birlikte tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü'nü kutladı.

Özata, kendilerine yapılan ziyaretten dolayı Başkan Şen'e teşekkür etti.

Şen'in ikinci ziyaret programı ise Hacıhamza Şehit Hasan Bahçevan İlk/Ortaokulu oldu. Okul Müdürü Fatih Bulut, öğrencilerle birlikte Şen'i okul bahçesinde karşıladı.

Öğrencilerle neşeli dakikalar geçiren Şen, daha sonra Bulut ve tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü'nü kutlayarak hediyeler verdi ve isteklerini dinledi.

Müdür Bulut, sohbet esnasında Başkan Şen'den, okul bahçesinde bulunan çocuk parkının bir takım eksiklerinden bahsetti.

Şen, öğretmenlerle ile birlikte parkı inceleyerek gereken tüm ihtiyaçların sözünü verdi.

Bulut ve öğretmenler kendilerine yapılan ziyaretten ve isteklerini yerine getiren Başkan Şen'e teşekkür ettiler.

İbrahim Efe

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.