Başkan Şen Öğretmenler Günü’nü kutladı
banner110

Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ilçedeki okulları ziyaret ederek öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı.

İlçede bulunan Fen Lisesi, Cumhuriyet YİBO, 125. Yıl Anaokulu, İmam Hatip Ortaokulu, Atatürk Orta/İlkokulu, ÇPL'yi ziyaret ederek öğretmenlerle sohbet eden Başkan Şen öğretmenler Günü'ne özel hazırlanan hediyeleri takdim etti.

Burada bir konuşma yapan Başkan Şen, “Öğretmen, çocuğun hayata hazırlanmasının en büyük anahtarıdır. Öğretmenlerimizin geleceğimiz olan çocuklarımızı cesur, bilgili, zeki ve çalışkan bireyler olarak yetiştirmek amacıyla üstlendikleri sorumlulukları, bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da en güzel şekilde yerine getireceklerine inancımız tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle Yurdumuzun her yöresinde görev alan, en zor koşullarda yolun, elektriğin gitmediği en ücra yerlere dahi giderek her türlü fedakarlığı yapan emeklerini, bilgi ve tecrübesini yoğun bir çalışma temposuyla yarının büyükleri ve yöneticileri geleceğimizin teminatı olan gençlerimize harcayan saygıdeğer öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyor, başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlar, şehit ve ebediyete intikal eden tüm öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum." dedi.

Ziyarette öğrencilerle neşeli sohbet eden Başkan Şen'e, öğretmenler tarafından teşekkür edildi.

İbrahim Efe

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.