Başkan Şen, öğrenci temsilcilerini dinledi
banner110

Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, ilçede bulunan okulları gezerek öğretmenlerin ve öğrencilerin isteklerini dinledi.

Başkan Şen, Cumhuriyet YBO okulu ilkokul öğrenci temsilcisi Mehmet Peker ve ortaokul öğrenci temsilcisi Ayşenur Üner ile de sohbetler ederek isteklerini dinledi.

Öğrenci temsilcisi Peker; "Başkanım bizleri ziyarete geldiğiniz için çok teşekkür ederiz. Ben şahsım öğrenci temsilciliğine seçildiğimde verdiğim sözleri tutmam için sizden bir isteğim var. Okulumuza küçük bir park istiyoruz. Şu an bizler için gerekli olan bu" dedi.

Şen, küçük öğrenciye teşekkür ederek, "sen nasıl söz verdiysen arkadaşlarına, ben de sana söz vererek, hemen okulunuz bahçesine park yapım çalışması için gerekli talimatı veriyorum" şeklinde konuştu.

Ardından ortaokul temsilcisi Üner; "Başkanım bizlerin sizlerden öncelikle isteği okulumuza gereken bir takım eksik araç ve gereçlerimiz var" diyerek isteklerini sıraladı. Başkan Şen, notları alarak "gerekli tüm ihtiyaçları karşılayacağız" dedi.

Şen, Cumhuriyet YBO Müdür V. Murat Peker'e de teşekkür ederek, "okullarımıza her zaman maddi ve manevi desteğimiz hazırdır. Gerekli tüm ihtiyaçları karşıladık ve karşılamaya devam edeceğiz" diyerek öğrencilere eğitim hayatları boyunca başarılar diledi.

İbrahim Efe

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.