Ak Gençlik’ten üniversitelilere hoş geldin çayı
banner110

Ak Parti Gençlik Kolları düzenlediği etkinlikle üniversite öğrencileriyle bir araya geldi.

Ak Parti Kargı Gençlik Kolları tarafından düzenlenen etkinliğe Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, Ak Parti Kargı Gençlik Kolları Başkanı Emre Üstünel, Kargı Yüksek Öğrenim Kurumları Kurma ve Yaşatma Derneği Başkanı Atilla Yılmazer ve öğrenciler katıldı.

Tanışma ve kaynaşma amacıyla düzenlenen etkinlikte öğrencilerin sorunları da dinlendi. Öğrenciler Kargı’yı çok sevdiklerini ayrıca esnafın ve Kargı halkının ilgisinden çok memnun olduklarını dile getirdiler.

ÖĞRENCİ SAYISI 100’Ü GEÇTİ

Bölümleri tercih eden öğrencilerin kontenjanları doldurmasının sevindirici olduğunu belirten Ak Parti Kargı Gençlik Kolları Başkanı Emre Üstünel, öğrencilerin bu yılki toplam sayısının 100 ü geçtiğini ve bu yıl Kargı’dan da 2 öğrencinin okulda eğitim aldığını belirtti.

YURT SORUNU İÇİN MÜJDE BEKLENİYOR

Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen de yurt sorunun üzerinde durduklarını belirterek, ‘’Yurt ve barınma ile ilgili gerekli girişimlerde bulunduk. Müjdeli bir haber bekliyoruz’’ dedi. 

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.