Açık öğretim lisesi ve ortaokul sınavları hafta sonu
banner110

Milli Eğitim Bakanlığı açık öğretim lisesi ve ortaokul birinci dönem sınavları, 8-9 Aralık´ta 3 oturum halinde gerçekleştirilecek.

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı açık öğretim lisesi ve ortaokul 1. dönem sınavları 8 Aralık Cumartesi ve 9 Aralık Pazar günleri yapılacak.

Kargı Halk Eğitim Merkezi Müdürü Murat Çelik konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Milli Eğitim Bakanlığına bağlı açık öğretim lisesi ve ortaokul 1. dönem sınavları 08 - 09 Aralık 2018 tarihlerinde 3 oturum olarak gerçekleştirilecek. Sınav yerleri açıklandı. Sınava katılacak öğrencilerimiz sistemden öğrenci numarası ve şifrelerini girerek sınav giriş belgelerine ulaşabilirler. Sınavlar, 8 Aralık 2018 Cumartesi 1. oturum, Saat 9.30, 2. oturum Saat 14.00, 09 Aralık 2018 Pazar, 3. oturum Saat 14.30’da gerçekleşecek. Tüm öğrencilerimize başarılar dilerim’’ dedi.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.