Seyir halindeki tır alev alev yandı
banner110

Edinilen bilgilere göre, Gürcistan’a kozmetik ve tekstil ürünü götürdüğü öğrenilen Ferhat Fırat yönetimindeki tırın lastiği Kumbel köyü yakınlarında alev alması sonucu yanmaya başladı. Bir anda büyüyen alevler tırın dorse kısmına sıçradı. Yangını fark eden sürücü tırı yol kenarına çekerek kupa kısmını çekiciden ayırdı.

Yoldan geçen diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine Çorum, Osmancık ve Kargı belediyesine ait çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Dorseden yükselen yoğun duman ve alevler nedeniyle polis ve jandarma ekipleri D-100 karayolunu bir süre trafiğe kapattı. Kısa sürede yangına müdahale eden itfaiye ekipleri yangını kontrol altına alarak soğutma çalışması yaparken trafik tali yoldan kontrollü olarak sağlandı. Yangında çekici de bulunan tekstil ve kozmetik ürünlerinin yanı sıra ayakkabı diğer eşyalar tamamen yandı.

Yangınla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.