160 litre kaçak mazot ele geçirildi
banner110

Jandarma Komutanlığı, Çorum’un Kargı İlçesi, Hacıhamza Köyü sanayi sitesinde kaçak akaryakıt (motorin) satışı yaptığı tespit edilen bir şüpheliye ait oto lastik tamir atölyesine baskın yaptı.
İşyerinde yapılan aramada 160 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi. Edinilen bilgilere göre Çorum İl Jandarma Komutanlığınca, TSE standartları ulusal marker değerlerine uygun olmayan ve araç arızası ile birlikte kazalara sebebiyet verebileceği değerlendirilen akaryakıtların satışını yapan işletmelerin tespitine yönelik yapılan çalışma neticesinde Kargı İlçesi Hacıhamza Köyü sanayi sitesine operasyon yapıldı.

Operasyonda kaçak akaryakıt (motorin) satışı yaptığı tespit edilen bir şüpheliye ait oto lastik tamir atölyesinde yapılan aramada; toplam 160 litre kaçak akaryakıt (motorin) ele geçirildi. Ele geçirilen yakıt muhafaza altına alınırken, şüpheli şahıs ise ifadesinin alınmasına müteakip tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. 

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.